AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarplı kadın görmek

Kahve falında eşarplı kadın görmek

Kahve falında eşarplı kadın görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşarplı kadın gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Kahve falında eşarplı kadın görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil eşarplı kadın görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz eşarplı kadın görmek ortak işlere gireceğine, borçlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında mavi eşarplı kadın görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı eşarplı kadın görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü eşarp görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eflatun eşarp görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni eşarp görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir