AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi eşarplı kadın görmek

Kahve falında mavi eşarplı kadın görmek

Kahve falında mavi eşarplı kadın görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında mavi eşarplı kadın gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Kahve falında mavi eşarplı kadın görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk eşarp takmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başında mavi eşarp görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk eşarp görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi eşarp takmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, sorunların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi eşarp taktığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi eşarp görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi eşarp almak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir