AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbise giyen kadın görmek

Kahve falında beyaz elbise giyen kadın görmek

Kahve falında beyaz elbise giyen kadın görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, aksiliklerin yaşanacağına, büyük zorluklar geçireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz elbise giyen kadın gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Kahve falında beyaz elbiseli kadınlar görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz elbise giymiş kadın görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz elbiseli bir kadın görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseli hamile kadın görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz elbise giyen kadın görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz elbiseli kadın görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine yorulur.

Kahve falında mavi elbiseli kadınlar görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Kahve falında kadının kırmızı elbise giydiğini görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir