AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbiseli kadın görmek

Kahve falında beyaz elbiseli kadın görmek

Kahve falında beyaz elbiseli kadın görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz elbiseli kadın gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Kahve falında beyaz elbiseli kadın görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbise giyen kadın görmek maddi sorunlarının artacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz elbise giymiş kadın görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz elbiseli kadınlar görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz elbiseli hamile kadın görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz elbiseli bir kadın görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil elbiseli hamile kadın görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında kadının takım elbise giymek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir