AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbiseli hamile kadın görmek

Kahve falında beyaz elbiseli hamile kadın görmek

Kahve falında beyaz elbiseli hamile kadın görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, ilim irfan öğreneceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz elbiseli hamile kadın gördüyseniz:

  • Belli bir sorun algılıyorsanız, başkaları müdahale etmeden sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz elbiseli hamile kadın görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil elbiseli hamile kadın görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz elbise giyen kadın görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseli kadınlar görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kendi bildiğini okuyacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz elbise giymiş kadın görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına inanılır.

Kahve falında beyaz elbiseli kadın görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz elbiseli bir kadın görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında hamile elbisesi görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir