AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbiseli bir kadın görmek

Kahve falında beyaz elbiseli bir kadın görmek

Kahve falında beyaz elbiseli bir kadın görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, el açmayacağına, keyifli hale geleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz elbiseli bir kadın gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Kahve falında beyaz elbiseli kadın görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elbiseli hamile kadın görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elbiseli kadınlar görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz elbise giymiş kadın görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz elbise giyen kadın görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz elbiseli bir kadın görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elbiseli kadınlar görmek başarıya ve zafere doymayacağına, zorluklarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında kadın elbiseli erkek görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir