AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri el çantası görmek

Kahve falında deri el çantası görmek

Kahve falında deri el çantası görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kişinin afiyette kalacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deri el çantası gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Kahve falında deri el çantası görmek acı veren durumların vuku bulacağına, gelişim içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında deri çanta almak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah deri çanta almak malının ve parasının çoğalacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında deri çanta takmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında deri çanta kaybetmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah deri çanta kaybetmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Kahve falında beyaz deri çanta görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı deri çanta görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir