AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap kutu görmek

Kahve falında ahşap kutu görmek

Kahve falında ahşap kutu görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap kutu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında ahşap kutu görmek çok para kazanılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına inanılır.

Kahve falında ahşap vitrin görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, hayata küseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap ayna görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, gönül sızılarının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahşaptan ev görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına yorulur.

Kahve falında yeni ahşap ev görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski ahşap ev görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap karyola görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ahşap sandık görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir