AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişe pırlanta taktırmak

Kahve falında dişe pırlanta taktırmak

Kahve falında dişe pırlanta taktırmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişe pırlanta taktırmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Kahve falında dişe pırlanta taktırmak gönlündeki gibi sevileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında pırlanta taktığını görmek gözünün yaşını sileceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında pırlanta diş görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, adının ülke dışında yayılacağına inanılır.

Kahve falında takma diş taktırmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlere tel taktırmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş teli taktırmak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir