AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dalga görmek

Kahve falında beyaz dalga görmek

Kahve falında beyaz dalga görmek onların başarıları ile gururlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir işe girileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz dalga gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz dalga görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük dalgalar görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde dalgalarda yüzmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında dalgada yüzmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgali denizde gemide olmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dev dalga görmek işlerinin istediği gibi olacağına, işinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil dalga görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işarettir.

Kahve falında dalgadan ıslanmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir