AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dalga görmek

Kahve falında yeşil dalga görmek

Kahve falında yeşil dalga görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yeşil dalga gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında yeşil dalga görmek eğlenceli günler yaşayacağına, yapılan işte ustalaşılacağına yorulur.

Kahve falında denizin dalgalandığını görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dev dalga görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgadan kurtulmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dev dalgaları izlemek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalarda yüzmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin dalgalanması görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin dalga geçtiğini görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir