AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çember görmek

Kahve falında beyaz çember görmek

Kahve falında beyaz çember görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, gelişim içine girileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çember gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çember takmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çember görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çember görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker çemberi görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çember çizmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi çember görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı çember görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, başarı için fırsatların artacağına delalettir.

Kahve falında çember örtü görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir