AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çember takmak

Kahve falında beyaz çember takmak

Kahve falında beyaz çember takmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, verimliliğinin de artacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çember takmak gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Kahve falında beyaz çember takmak büyük kazanç elde edileceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı çember takmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çember görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında oyalı çember görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çember örtü görmek büyük başarı kazanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı çember görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işarettir.

Kahve falında ateş çemberi görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulur.

Kahve falında çember bağlamak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir