AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşaf almak

Kahve falında beyaz çarşaf almak

Kahve falında beyaz çarşaf almak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, şifa ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf almak gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Kahve falında beyaz çarşaflar görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaflı birini görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaf giymek daha rahat para kazanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaflı kadın görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaf giydiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında asılmış beyaz çarşaf görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir