AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşaflı birini görmek

Kahve falında beyaz çarşaflı birini görmek

Kahve falında beyaz çarşaflı birini görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, makam sahibi olacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflı birini gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Kahve falında beyaz çarşaflı kadın görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çarşaf giydiğini görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, sorunların ve engellerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflı birini görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çarşaflar görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantelli beyaz çarşaf görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret eder.

Kahve falında asılmış beyaz çarşaf görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz temiz çarşaf görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir