AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çadır görmek

Kahve falında beyaz çadır görmek

Kahve falında beyaz çadır görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çadır gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz kendinize olan güveninizi arttırabilir.

Kahve falında beyaz çadır kurmak her şeyin yolunda gideceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çadır görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, canının sağ olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağa çadır kurmak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıl çadır görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çadır kurmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında araba çadırı görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, saadetinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında çadırda oturmak aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta çadır görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir