AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta çadır görmek

Kahve falında mezarlıkta çadır görmek

Kahve falında mezarlıkta çadır görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, elinin darda kalmayacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta çadır gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında mezarlıkta çadır görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kurulu çadır görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çadır görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında mavi çadır görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze çadırı görmek biraz dinleneceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret eder.

Kahve falında taziye çadırı görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalettir.

Kahve falında çadırın yandığını görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çadır görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir