AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bulut görmek

Kahve falında beyaz bulut görmek

Kahve falında beyaz bulut görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bulut gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz olumlu yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulut görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kötü gidişe dur denileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz toz bulutu görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bulut görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulutlar görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzü bulut görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yıldız ve bulut görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buluttan düşmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir