AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz toz bulutu görmek

Kahve falında beyaz toz bulutu görmek

Kahve falında beyaz toz bulutu görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, büyük savaşların yaşanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz toz bulutu gördüyseniz:

  • Partnerinizi olduğu gibi kabul ederseniz içinizde çok başka güzel duygular da uyanabilir.

Kahve falında beyaz toz bulutu görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı toz bulutu görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toz bulutu görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah toz bulutu görmek emeklerinin heba olacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bulut görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulut görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir