AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabını bulmak

Kahve falında ayakkabını bulmak

Kahve falında ayakkabını bulmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, huzur ve saadet bulacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, şansının kendisinden yana olacağına, kendisini mutsuz edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını bulmak gördüyseniz:

  • Romantik konularda sıkıntı oluşabilir.

Kahve falında kaybedilen ayakkabıyı bulmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, işlerinin kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı bulmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında erkek ayakkabısı bulmak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabısını bulmak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı bulmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısını kaybedip bulmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayıp ayakkabı bulmak ileriye gideceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir