AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak

Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak

Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, iyilik ve hayır bulacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, çok büyük hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda alışılmadık düşüncelerinizi devreye sokmalısınız.

Kahve falında ayakkabı kaybedip bulmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Kahve falında kaybedilen ayakkabıyı bulmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek sonra bulmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybedip sonra bulmak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabını kaybedip bulmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve sonra bulmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir