AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda keçi görmek

Kahve falında ahırda keçi görmek

Kahve falında ahırda keçi görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, insan sevindireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında ahırda keçi gördüyseniz:

  • Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır.

Kahve falında ahırda keçi görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında domuz ahırı görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ahır süpürmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Kahve falında ahırda uyumak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahırda banyo yapmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret eder.

Kahve falında ahır ve hayvan görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ahırda namaz kılmak iyi bir zanaatkar olunacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine yorulur.

Kahve falında ahırda cımbız görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir