AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda banyo yapmak

Kahve falında ahırda banyo yapmak

Kahve falında ahırda banyo yapmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, güzel huylarının değişeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahırda banyo yapmak gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Kahve falında ahırda banyo yapmak onurlu bir hayat süreceğine, yüzünü güldüreceğine delalettir.

Kahve falında ahır yapmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan ahır görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahırın yandığını görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulur.

Kahve falında ahırda yılan görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Kahve falında ahır ve inek görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahır damı görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan ahır görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir