AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun ahırı görmek

Kahve falında koyun ahırı görmek

Kahve falında koyun ahırı görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun ahırı gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında koyun ahırı görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma inanılır.

Kahve falında ahırda koyun görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahır dolusu koyun görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahır ve koyun görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahırda yaşamak duygularının karşılıklı olacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalettir.

Kahve falında ahırda yumurta görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda öküz görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunları başarıyla çözmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir