AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz arabada gitmek

Kahve falında beyaz arabada gitmek

Kahve falında beyaz arabada gitmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz arabada gitmek gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya partnerlerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz arabayla gitmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz arabada gitmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar yolda arabayla gitmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla hızla gitmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla bir yerlere gitmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla düğüne gitmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda giden araba görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir