AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz arabayla gitmek

Kahve falında beyaz arabayla gitmek

Kahve falında beyaz arabayla gitmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kalkınacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabayla gitmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenerek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz arabada gitmek adımların çok iyi bir yol açacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz arabayla gitmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, darlık içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında araba içinde gitmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla bir yerlere gitmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla hızlı gitmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında suda giden araba görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir