AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda oturmak

Kahve falında ahırda oturmak

Kahve falında ahırda oturmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahırda oturmak gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Kahve falında ahırda oturmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ahırda atlar görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek ve ahır görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ahırı temizlemek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan dolu ahır görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ahır pisliği görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dolu ahır görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahırda saklanmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir