AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda atlar görmek

Kahve falında ahırda atlar görmek

Kahve falında ahırda atlar görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ahırda atlar gördüyseniz:

  • Hukuki, finansal veya sağlıkla ilgili evrakları tekrar gözden geçirmeniz ilginç şeyler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ahırda atlar görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında at ahırı görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ahırda at görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ahırın yandığını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahırda domuz görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ahırda inek görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahırda koyun görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahırda yılan görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir