AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırı temizlemek

Kahve falında ahırı temizlemek

Kahve falında ahırı temizlemek kolaylık elde edeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, şansının açılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ahırı temizlemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında ahırı temizlemek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ahır temizlemek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ahırı temizlediğini görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek ahırına girmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında ahırda çok inek görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ahırda dana görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ahırda olmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahır damı görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir