AnaSayfa / Genel / Kahve falında betona yatmak

Kahve falında betona yatmak

Kahve falında betona yatmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında betona yatmak gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Kahve falında betona yatmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında betonda yatmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, eğer işsizse iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında betonda yürümek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine inanılır.

Kahve falında hortumla beton yıkamak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hakkıyla kazanca yorulur.

Kahve falında beton yıkamak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beton parçaları görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında beton karıştırmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir