AnaSayfa / Genel / Kahve falında betonda yatmak

Kahve falında betonda yatmak

Kahve falında betonda yatmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında betonda yatmak gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Kahve falında betonda yatmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında betona yatmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında betondan merdiven görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında beton sıva görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında beton ev görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında betona düşmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulur.

Kahve falında betondan ev yapmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işaret eder.

Kahve falında hortumla beton yıkamak yaşam tecrübesi edineceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir