AnaSayfa / Genel / Kahve falında betonda yürümek

Kahve falında betonda yürümek

Kahve falında betonda yürümek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında betonda yürümek gördüyseniz:

  • Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Kahve falında betonda yürümek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında betona düşmek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında beton köprü görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak beton görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beton karmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında yaş beton görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, üzüntülerin gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beton yemek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında beton çatı görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir