AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda olmak

Kahve falında ahırda olmak

Kahve falında ahırda olmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, isteklerine kavuşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, özgüveninin artacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ahırda olmak gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Kahve falında ahırda yumurta toplamak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ahırda yatmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahırda deve görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahırda domuz görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında ahırdan çıkmak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Kahve falında ahırda dana görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahır damı görmek iş kaybı yaşanacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında ahır yapmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir