AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda dana görmek

Kahve falında ahırda dana görmek

Kahve falında ahırda dana görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, bunalıma düşeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda dana gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ahırda dana görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalettir.

Kahve falında yanan ahır görmek adını herkese duyuracağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahır dolusu koyun görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahıra saklanmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında ahırı temizlediğini görmek ondan faydalanacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ahır dolusu inek görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında ahırda yumurta toplamak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahırda deve görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yeni insanlarla tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir