AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahır yapmak

Kahve falında ahır yapmak

Kahve falında ahır yapmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ödeme güçlü çekeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ahır yapmak gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında ahırda banyo yapmak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ahır yapmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahır ve hayvan görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ahırda öküz görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında inek ve ahır görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ahırı süpürmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda hayvan görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ahırda domuz görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir