AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda deve görmek

Kahve falında ahırda deve görmek

Kahve falında ahırda deve görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işsizin iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında ahırda deve gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Kahve falında ahırda deve görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalettir.

Kahve falında inek ahırına girmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ahırda inek görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yanan ahır görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahırı süpürmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ahırda buzağı görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ahırdan yumurta toplamak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında ahır damı görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, evi yoksa ev alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir