AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton mezar görmek

Kahve falında beton mezar görmek

Kahve falında beton mezar görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ölümcül hastalıklara işaret, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beton mezar gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Kahve falında beton mezar görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında beton delmek işleri büyütme sürecine girileceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalettir.

Kahve falında beton yapmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beton balkon görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, kurtuluşu bulacağına yorulur.

Kahve falında yeni dökülmüş beton görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten betona düşmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beton yol yapmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında beton harcı yapmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir