AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni dökülmüş beton görmek

Kahve falında yeni dökülmüş beton görmek

Kahve falında yeni dökülmüş beton görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni dökülmüş beton gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Kahve falında yeni beton görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni dökülmüş beton görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak beton görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye beton atmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beton balkon görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında betona basmak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında beton zemin görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, dertleri biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında betona gömülmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir