AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyle barışmak

Kahve falında abiyle barışmak

Kahve falında abiyle barışmak hayırlı işler yapacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında abiyle barışmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında abiyle barışmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun abini görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında abi karısını görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü abi görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Kahve falında abinin askere gittiğini görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında abi eşi görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında abla ve abi görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına alamet eder.

Kahve falında abini ölmüş görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir