AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun abini görmek

Kahve falında küs olduğun abini görmek

Kahve falında küs olduğun abini görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, günaha gireceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun abini gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında küs olduğun abini görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında abinin düğününü görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında abi dövmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında abiyi asker görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Kahve falında abi ve baba görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında abiyle nikahlanmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına inanılır.

Kahve falında abiyi damat görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abilerini görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir