AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi karısını görmek

Kahve falında abi karısını görmek

Kahve falında abi karısını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abi karısını gördüyseniz:

  • Size yapılan önerileri iyice düşünüp, süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında abinin karısını görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, darlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abi karısını görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun abini görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine inanılır.

Kahve falında abinin öldüğünü görmek geleceğe dair planlar yapacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abi öldüğünü görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abiyle nikahlanmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında öz abi görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, arif kimselerden sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktaki abiyi görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir