AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton kazmak

Kahve falında beton kazmak

Kahve falında beton kazmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, kalp kırmayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalettir.

Kahve falında beton kazmak gördüyseniz:

  • Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Kahve falında beton kazmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında betondan ev yapmak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında eve beton dökmek zor günlerin sona ereceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında betona yatmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında betonda uyumak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında beton köprüden geçmek büyük kazanç elde edeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında beton ev görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara tabir olunur.

Kahve falında ıslak beton görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, helal lokmalar yiyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir