AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda namaz kılmak

Kahve falında ahırda namaz kılmak

Kahve falında ahırda namaz kılmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ahırda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında ahırda namaz kılmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ahırda yumurta toplamak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahırda çok inek görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahırda banyo yapmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahır ve hayvan görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında at ahırı görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sıkıntılarından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahırda öküz görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ahırın yıkıldığını görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir