AnaSayfa / Genel / Kahve falında azeri oyunu oynamak

Kahve falında azeri oyunu oynamak

Kahve falında azeri oyunu oynamak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında azeri oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Kahve falında şanş oyunu oynamak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında efe oyunu oynamak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında köpekle oyun oynamak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Kahve falında savaş oyunu oynamak maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında şans oyunları oynamak rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında karşılıklı oyun oynamak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynamak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şan oyunu oynamak iş dünyasında üne kavuşulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir