AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak ve temiz su görmek

Kahve falında berrak ve temiz su görmek

Kahve falında berrak ve temiz su görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, borçlarının kapanacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak ve temiz su gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında berrak temiz su görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz ve berrak su görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, en tepkedeki kimse olacağına yorulur.

Kahve falında temiz berrak su görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına alamet eder.

Kahve falında temiz berrak su içmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak ve temiz su görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz berrak suya girmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz berrak dere görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir