AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suya atlamak

Kahve falında berrak suya atlamak

Kahve falında berrak suya atlamak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, yeni işlere gireceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak suya atlamak gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Kahve falında berrak suya atlamak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak denize atlamak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak akan su görmek harama göz dikmeyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak temiz su görmek sorunlarının da çözüleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak suya bakmak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz ve berrak su görmek kazançlı adımlar atılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında derin berrak su görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir