AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak bir dere görmek

Kahve falında berrak bir dere görmek

Kahve falında berrak bir dere görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak bir dere gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız tuhaf durumlar nedeniyle yabancılardan medet umabilirsiniz.

Kahve falında derede berrak su görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak dereden geçmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak akan dere görmek hem yıpranacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet eder.

Kahve falında berrak bir dere görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye delalet eder.

Kahve falında berrak dere görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında temiz berrak dere görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında berrak su içmek saygınlığına da saygınlık katacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalettir.

Kahve falında bol ve berrak su görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir