AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suda yılan görmek

Kahve falında berrak suda yılan görmek

Kahve falında berrak suda yılan görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak suda yılan gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Kahve falında berrak suda yılan görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında berrak akar suda yüzmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak suda balık görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suda yüzdüğünü görmek rızkının kesileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak suda yıkanmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suda boğulmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir