AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini berrak suda görmek

Kahve falında kendini berrak suda görmek

Kahve falında kendini berrak suda görmek kararlar alacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini berrak suda gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Kahve falında berrak suda boğulmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini berrak suda görmek büyük kazançlar getireceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berrak bir suda yüzmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında berrak suda yıkanmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak akar suda yüzmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında berrak suda yılan görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, ticarette öne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak suda balık görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir