AnaSayfa / Genel / Kahve falında benzin yakmak

Kahve falında benzin yakmak

Kahve falında benzin yakmak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında benzin yakmak gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında benzin yakmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında benzinle ateş yakmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında benzinle yakmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve benzin döküp yakmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında benzinci görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eve benzin dökmek işlerinin çok iyi olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bidonda benzin görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bidona benzin doldurmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir